Tanıtım Filmi ve Animasyon Reklamlar Hakkında

Stüdyo Yazılım-Eskişehir Web Tasarımı ve Eskişehir Yazılım Hizmetleri

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte internet ortamında oluşan reklam araçları gün geçtikçe artmıştır ve artmaya devam etmektedir. Animasyon videolar ve Tanıtım filmleri de bu araçların belirli parçalarını oluşturmaktadırlar. Şuanda internette milyonlarca kişiye ulaşmak artık çok kolay bir hale geldi. Bunun için sosyal medya hizmetleri, web siteleri grafik tasarım araçları ile yapılan reklamlar vb. gibi bir çok model bulunmaktadır. Gittikçe yazı ve metin gibi içerikleri okumaktan sıkılan kullanıcılar daha çok renkli, canlı görsel ve hatta işitsel içeriklere daha fazla ilgi duymaya başlamıştır.

Bunun başlıca sebeplerini şuna dayandırıyoruz. Artık insanlar daha hızlı tükettikleri için her şey den daha hızlı faydalanmak istiyorlar. Dolayısıyla metinsel bir makaleyi okumaktansa daha kısayoldan rahatlıkla takip edebilecekleri bir tanıtım filmi veya grafik animasyon videoyu izlemek daha cazip geliyor. Bu şekilde daha eğlenceli bir şekilde ve sıkılmadan istedikleri bilgiye ulaşmış oluyorlar.

Stüdyo Yazılım-Eskişehir Web Tasarımı ve Eskişehir Yazılım Hizmetleri

Animasyon reklamların ve tanıtım filmlerin önemini sizlerle biraz daha farklı şekilde açıklayacak olursak.

Güvendiğiniz bir ürününüz var ve bunun için tüm tanıtım materyallerini kullandınız. Hatta web sitesi bile yaptırdınız. Ama web sitenizde her ne kadar ziyaretçi sayınız beklentileri karşılasa bile sonuç odaklı geri dönüş alamadınız. Kısaca satış yapamadınız. Bunun sebebi sadece metinsel ve garifksel içerikler sayfanıza gelen ziyaretçi için yeterli materyaller değildir. Çünkü ziyaretçiniz sitenize girmiş olsa bile çok kısa sürede ona ürününüzü anlatmanız ve satın almaya ikna etmelisiniz. Bunu ondan bekleyemezsiniz. Açıkçası çok detaylı anlatmış olduğunuz ürününüzün içerik kısmını okuyacağını da sanmam. Çünkü ziyaretçi çabuk sıkılır, onu eğlenceli bir şekilde bilgilendirebiliyor olmalısınız. Açıkçası yapılan araştırmalara göre 6 sn gibi kısa bir sürede ziyaretçinizin sayfanızdan etkileşim almış olması gerekiyor.

Süre olarak kısıtınız olduğunu düşünecek olursak 6 sn yi çok iyi değerlendirmiş olmalısınız yoksa ziyaretçinizi kaybetmekle kalmayıp satış yapma konusunda da ikna etmiş olamayacaksınız. İşte bu 6 sn için en güzel araç Tanıtım Filmi ve Animasyon Reklamlar dır. Ürününüzün onlara faydalı olduğunu kısa sürede onlara anlatabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz...

Son olarak şunu söylemek gerekirse yakın zamanda internet trafiğinin yaklaşık %90 kadarı tamamen video dan oluşacaktır. Bu sebeple bizimle birlikte ürün veya hizmetinizin hatta işinizin ve işletmenizin bir animasyon videosunu yaptırın. Gelin sizinde ziyaretçilerinizin gözünü kırpmadan zevkle izleyecekleri hatta herkesle paylaşacakları eğlenceli bir videosu olsun.